11.11.08

Model de carta al CAC!!! contra la injustíxia a GUM FM

Protestem per la desaparició de GUM FM! Més informació al Bloc des del Pirineu... Els que tingueu Facebook, afegiu-vos al grup Oients de GUM FM!!!
Recordeu, l'adreça és audiencia.cac@gencat.cat!!!

** comença tallar & enganxar **

Benvolguts senyors,

Hem sabut que en el darrer concurs públic d'adjudicació han desaparegut de l'àmbit geogràfic del Pirineu (Sort, Vielha, Tremp i Vall de Boí) les freqüències de ràdio modulada (FM) que fins ara explotava GRUPCAT DE COMUNICACIÓ, que amb el seu projecte GUM FM ha aconseguit, en l'espai de ben pocs anys, esdevenir una referència diària i continuada en la vida dels habitants dels Pirineus amb la seva "ràdio pastoril" o "ràdio que et desorienta", un estil desenfadat i, sobretot i el que és més important, *de proximitat*, que l'han fet part insubstituïble del nostre àmbit quotidià. De sobte, la sequera àudiovisual que havien patit les nostres contrades es va veure interrompuda per una ràdio on, cada dia, podíem escoltar al veí del poble del costat saludant-nos a tots plegats i explicant les seves peripècies.

Pràcticament a cap local dels dos Pallars, de la Vall d'Aran o de la Ribagorça no se sent cap altra ràdio que GUM FM, on ens veiem reflexats de manera que cap altra ràdio feta des de Lleida (ateses les freqüències adjudicades a RÀDIO TERRAFERMA, del grup SEGRE) o des de Barcelona (ateses les freqüències adjudicades a RADIOCAT XXI, del Grup Godó, i a RADIO TELETAXI) podrà aconseguir i, el que és més greu, ni tant sols es molestaran a intentar.

Desconeixent en detall els criteris tècnics emprats per resoldre aquest concurs, no puc menys que expressar la meva contrarietat, que de ben segur comparteixo amb la gran majoria de pirinencs que engeguen cada dia la ràdio o que fins i tot, lluny d'aquí o en llocs de difícil cobertura, hi mantenen el contacte via web, esmentant els esforços esmerçats en www.gumfm.com com a plataforma de comunicació en línia que ens ha permés estar-hi "enganxats" contínuament des de les nostres llars, els nostres llocs de treball i fins i tot en les vacances lluny del nostre petit país. Si es confirma la desaparició de GUM FM es perdrà un referent social, que uneix el Pirineu com cap altre mitjà de comunicació, i fins i tot econòmic, atès que les empreses locals ho tindran molt més difícil i els resultarà molt més feixuc econòmicament fer arribar les seves propostes al conjunt de la societat pirinenca.

Per tot plegat, els demano que reconsiderin la seva decisió i que permetin que GUM FM es continua divertint, informant, entretenint, i, per què no?, també desorientant una mica, que per això som pirinencs, en els propers anys.

--
Al vostre servei,

aquí el vostre nom, DNI i correu-e!!

** acaba tallar & enganxar **

1 comentario:

en Pipes dijo...

Al accedir a www.gumfm.com, i clicar el "play" del reproductor online,
soc avisat de que es una web atacant.
Jo, desconfiat del sistema Windows mès que d'una web que m'heu presentat tant bé, torno a provar, aquest cop mirant la causa de l'avis:
"De 131 pagines del web, 10 descarregen e instalen, sense el consentiment de l'usuari, software maliciós, que inclou 6 exploits, 4 scripting exploits..."
Podeu desmentir o confirmar aixó?
Gracies.